Honkbal

Hendrik Clementina tekent bij Caciques de Caracas

Foto: 6ft4 Productions/Johnny Gregorius

Hendrik Clementina tekent bij Caciques de Caracas

Catcher Hendrik Clementina vervolgt zijn loopbaan in Venezuela. De 26-jarige Curaçaoenaar, die in 2019 namens Team Kingdom of the Netherlands deelnam aan het EK, het OKT en de Premier12, heeft een contract getekend bij de Caciques de Caracas uit de Liga Mayor de Beisbol Profesional de Venezuela.

Hiermee komt voorlopig een einde aan de loopbaan van Clementina in affiliated ball. Zijn profavontuur in de Minors begon bij de Los Angeles Dodgers en bracht hem via de Cincinnati Reds uiteindelijk bij de Triple-A Braves uit Gwinnett.

Zijn profloopbaan gaat nu verder in Venezuela, waar hij in de afgelopen twee winterseizoenen ook al actief was, destijds voor de Cardinales de Lara. Meest recentelijk kwam de catcher uit voor de Curaçao Suns tijdens de Serie del Caribe. Met zijn goede spel in dit toernooi heeft hij dit nieuwe contract in de wacht gesleept.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal