Honkbal

Wedstrijdschema Honkbalweek Haarlem bekend; kaartverkoop gestart

Foto: Line Drive Captures

Wedstrijdschema Honkbalweek Haarlem bekend; kaartverkoop gestart

Nadat vorige week het deelnemersveld van de Honkbalweek Haarlem gecompleteerd werd met de terugkeer van Italië, is deze week het wedstrijdschema bekendgemaakt. Op donderdagochtend is bovendien de verkoop van dagkaarten gestart.

Team Kingdom of the Netherlands opent de Honkbalweek op vrijdag 12 juli om 19.30 uur met een wedstrijd tegen Team USA, dat met een team van de beste spelers van Junior Colleges naar Haarlem komt. Op zaterdag 13 juli is om 19.30 uur aartsrivaal Italië de tegenstander. Dan volgt op zondag 14 juli de enige middagwedstrijd voor het Koninkrijksteam als het om 15.30 uur aantreedt tegen Taiwan.

Na een vrije dag op maandag gaat de jacht op deelname aan de halve finale op dinsdag 16 juli om 19.30 uur verder met de wedstrijd tegen Spanje, waarin revanche genomen moet worden op de verloren halve finale van het EK van 2023. De groepsfase wordt afgesloten met het duel tegen Japan op woensdag 17 juli om 19.30 uur.

De halve finales worden gespeeld op donderdag 18 juli en de finale op vrijdag 19 juli. Het volledige wedstrijdschema vind je hieronder:

Een belangrijk verschil ten opzichte van de voorgaande editie is dat er in 2024 niet wedstrijden van 7 innings worden gespeeld, maar wedstrijden van 9 innings.

Kaartverkoop

Passe-partouts voor de Honkbalweek Haarlem waren al enige tijd in de verkoop, maar op donderdagochtend is ook de verkoop van dagkaarten gestart. Ben je niet in de gelegenheid om elke dag te komen? Zoek dan snel de mooiste wedstrijden uit en koop je kaarten via Honkbalweek.nl!

Wij zien je uiteraard graag in Haarlem deze zomer om Team Kingdom of the Netherlands te supporten!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal