HB Hoofdklasse

Lucky Day Honkbal Hoofdklasse keert terug in video game Out of the Park Baseball

Lucky Day Honkbal Hoofdklasse keert terug in video game Out of the Park Baseball

In de nieuwe editie van de game Out of the Park Baseball (25) keert de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse terug als één van de competities waarin je als manager je team naar de top kunt leiden. Na een aantal seizoenen van afwezigheid is de Hoofdklasse nu, samen met onder meer Major League Baseball en de Zuid-Koreaanse KBO, officieel geïntegreerd in het spel.

Het is de 25ste editie van het spel waarin jij als General Manager van alles mag bepalen. Van de prijzen van de kaartjes tot de opstelling tegen linkshandige werpers en alles ertussenin. Maak jij Hoofddorp Pioniers kampioen? Haal je Trevor Bauer naar Quick Amersfoort? Of vervul je jouw droom en wordt je GM van de New York Yankees? Óf hou je van grotere uitdagingen en loods je de Mets naar de World Series? Het kan allemaal in Out of the Park Baseball 25!

Hieronder zie je de trailer van de nieuwe versie van het spel. Meer nieuws over de lancering van het spel en de toevoeging van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse volgt later! Het zou zomaar kunnen dat wij een aantal games weg mogen geven! 😉

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse