Softbal

Help jij de softbalsters van het Koninkrijksteam U18 naar het WK?

Foto: Grega Valancic

Help jij de softbalsters van het Koninkrijksteam U18 naar het WK?

De softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch U18 hebben voor het WK U18 van 2024 in China een Wild Card gekregen. Op het Europees Kampioenschap liepen zij directe plaatsing voor de groepsfase van het WK tot hun eigen teleurstelling nét mis. Begin dit jaar werd duidelijk dat zij van de wereldbond (WBSC) een Wild Card kregen om toch deel te nemen aan het wereldkampioenschap.

Dat is een geweldige kans voor een nieuwe lichting topsoftbalsters, maar helaas waren de budgetten voor 2024 al verdeeld en afgetikt. Om hun wens te laten vervullen en toch deel te nemen aan het WK moet er nu nog geld ingezameld worden. Daarvoor is deze crowdfunding actie opgestart. Help jij het team op weg naar het WK in China?

Je kunt doneren via de crowdfundingactie op deze website.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal