HB Hoofdklasse

Juan Carlos Sulbaran keert terug bij Curaçao Neptunus

Foto: Robert Bos

Juan Carlos Sulbaran keert terug bij Curaçao Neptunus

Curaçao Neptunus heeft dit weekend bevestigd dat international Juan Carlos Sulbaran in 2024 terugkeert bij de Rotterdamse recordkampioen. Sulbaran had voor het komende seizoen nog geen onderdak gevonden en helpt de Rotterdammers nu het vertrek van Kevin Kelly naar de Mexicaanse profcompetitie opvangen.

Sulbaran, die al sinds 2008 onderdeel uitmaakt van de pitching staff van Team Kingdom of the Netherlands, speelde lang als prof in verschillende Amerikaanse competities, maar is inmiddels ook een bekend gezicht in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse. De Curaçaoënaar speelde op het hoogste niveau in Nederland al voor Storks (2018), DSS (2019), Amsterdam Pirates (2020-2021), Curaçao Neptunus (2022) en kwam vorig jaar kort voor RCH-Pinguins uit, voordat hij naar Amerika vertrok om als prof in Independent Ball uit te komen.

Bij Neptunus versterkt hij een staf, waar ook internationals Tom de Blok, Shairon Martis, Aaron de Groot en Ryan Huntington onderdeel van uit maken. Hij maakt het vertrek van Kevin Kelly naar de Sultanes de Monterrey en ook Mike Groen (DSS/Kinheim) en Orlando Yntema (RCH-Pinguins) iets draagbaarder.

Het seizoen 2024 begint voor Curaçao Neptunus op donderdag 13 april met de uitwedstrijd tegen Twins Oosterhout. Op Opening Day in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse staan ook kampioen Amsterdam Pirates en uitdager HCAW tegenover elkaar en speelt DSS/Kinheim tegen Hoofddorp Pioniers, terwijl UVV het opneemt tegen RCH-Pinguins. Alle wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse