Road to Softball World Cup

Maxime van Dalen op dinsdagavond te gast bij GirlPower Radio

Foto: Louie Jay Sienders

Maxime van Dalen op dinsdagavond te gast bij GirlPower Radio

De partner van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball, GirlPower Radio, heeft op elke dinsdagavond in de uitzending van het sportprogramma Gelijkspel een speelster van het Koninkrijksteam te gast. Vanavond is tussen 18.00 uur en 20.00 uur eerste honkvrouw Maxime van Dalen te gast.

In Gelijkspel worden wekelijks door presentatoren Monique en Rhea vrouwen uit de topsport geïnterviewd. Naast Maxime van Dalen sluit vandaag een toptalent van de zaalvoetbalsters van ZVV Den Haag aan.

In eerdere afleveringen waren ook al Charlotte Drijvers, Nienke Weis en Lisa Hop te gast. Deze afleveringen kun je terugluisteren op Honkbalsoftbal.tv. De uitzending van vanavond kun je beluisteren via de website van GirlPower Radio.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup