HB Hoofdklasse

Bekijk ook dit jaar de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse LIVE op Honkbalsoftbal.tv!

Bekijk ook dit jaar de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse LIVE op Honkbalsoftbal.tv!

Het is zover! Het is Opening Day in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse met op deze eerste dag direct vier mooie wedstrijden. Zo speelt titelverdediger Amsterdam Pirates tegen uitdager HCAW en is er ook een rematch van die andere play-off matchup van vorig jaar: Oosterhout Twins tegen Curaçao Neptunus.

Om 19.30 uur begint het nieuwe seizoen in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse en ook dit jaar zie je uiteraard alle wedstrijden (gratis) live op Honkbalsoftbal.tv. Naast de twee eerder genoemde wedstrijden, zie je dus ook UVV – RCH-Pinguins en DSS/Kinheim – World Wide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers live op Honkbalsoftbal.tv.

Het belooft weer een mooi seizoen te worden met een hele interessante strijd om de titel, waarin Amsterdam Pirates dit jaar sterke concurrentie krijgt van HCAW en Curaçao Neptunus en wie weet wat outsiders als Oosterhout Twins, RCH-Pinguins en DSS/Kinheim dit jaar kunnen laten zien. Kan UVV met voormalig Major Leaguer Scott Radinsky als nieuwe manager stunten? En wat kunnen we verwachten van de onervaren selecties van Pioniers en Quick Amersfoort?

Je ziet het vanaf vanavond allemaal live en in samenvatting (elke maandagavond) op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse