HB Hoofdklasse

Bekijk nu de samenvattingen van Speelronde 1 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv!

Foto: Alfred Cop Fotografie

Bekijk nu de samenvattingen van Speelronde 1 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv!

Elke maandagavond zie je ook dit seizoen weer de samenvattingen van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv. De belangrijkste runs, de mooiste hits en de beste plays van het afgelopen weekend komen allemaal voorbij.

Dit jaar krijg je de highlights sneller en flitsender op je beeldscherm dankzij de mooie edits van Louie Jay Sienders en Freek van der Kooij en natuurlijk weer het commentaar van Jasper Roos en Jason Houtkamp.

Vanavond zie je onder meer de samenvattingen van de sweeps van DSS/Kinheim en Curaçao Neptunus, maar natuurlijk ook de belangrijkste beelden van de spannende clash tussen de regerend landskampioen, Amsterdam Pirates, en de regerend Europees clubkampioen, HCAW!

Bekijk nu de beelden via onderstaande links:

Amsterdam Pirates – HCAW
Oosterhout Twins – Curaçao Neptunus
DSS/Kinheim – World Wide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers
UVV – RCH-Pinguins

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse