Softbal

Koninkrijksteam U18 tijdens WK Softbal ingeloot in loodzware poule

Foto: Aneta Šimůnková

Koninkrijksteam U18 tijdens WK Softbal ingeloot in loodzware poule

Als Team Kingdom of the Netherlands U18 in augustus van dit jaar aantreedt tijdens het WK Softbal in Pingtan in China, doet het dat in een loodzware poule. Dankzij een Wild Card mag het Koninkrijksteam U18 van bondscoach Sanne Bolhuis deelnemen. Het gevolg is wel dat zij ingeloot zijn bij Japan, China, Puerto Rico, Italië en Peru.

Eerder was al bekend dat onder meer Japan en China in deze poule zouden zitten, maar daar is dus ook nog Puerto Rico bijgekomen. Een prachtige uitdaging voor een groep jonge talentvolle speelsters. Het wedstrijdschema wordt op een later moment bekendgemaakt. Duidelijk is in elk geval dat er gespeeld wordt tussen 14 en 18 augustus.

Het team probeert door middel van crowdfunding geld in te zamelen om deelname aan het toernooi te bekostigen. Wil je hun helpen? Dat kan via deze link.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal