HB Hoofdklasse

Speelronde 2 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse bekijk je LIVE op Honkbalsoftbal.tv!

Speelronde 2 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse bekijk je LIVE op Honkbalsoftbal.tv!

UPDATE: De wedstrijden tussen RCH-Pinguins en DSS/Kinheim en Hoofddorp Pioniers en Amsterdam Pirates gaan vanavond niet door. Deze wedstrijden worden ingehaald op dinsdagavond 23 april.


Op donderdag 18 april gaat de tweede speelronde van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse van start. Als het weer het toestaat, worden er vier mooie wedstrijden gespeeld. Zo host HCAW vanavond om 19.30 uur Oosterhout Twins in een matchup tussen de nummer drie en vier van vorig seizoen.

In Heemstede en Haarlem staan uitdagers RCH-Pinguins en DSS/Kinheim dit weekend tegenover elkaar. Vanavond is de eerste wedstrijd op de Heemsteedse Sportparken. Beide teams gaan dit seizoen op jacht naar deelname aan de play-offs. Kan één van deze teams dit weekend al een dreun uitdelen?

Kampioen Amsterdam Pirates neemt het deze week op tegen het jonge Worldwide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers. Kan Pioniers in één van de twee thuiswedstrijden voor een stunt zorgen?

En wat mogen we verwachten van Quick Amersfoort dit seizoen? Ze krijgen direct een zware uitwedstrijd voor hun kiezen in hun eerste wedstrijd van het seizoen, want ze moeten op bezoek bij recordkampioen Curaçao Neptunus.

Ook dit weekend zie je alle wedstrijden (gratis) LIVE op Honkbalsoftbal.tv! Je kunt dit seizoen ook de livestreams van de wedstrijden vinden via de play-by-play. Als de wedstrijd is begonnen wordt het icoontje met de camera uit onderstaande afbeelding rood en clickable. Deze knop brengt je dan naar de betreffende livestream.

Veel kijkplezier dit weekend!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse