HB Hoofdklasse

Twee afgelastingen, toch drie wedstrijden in Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op zondag

Twee afgelastingen, toch drie wedstrijden in Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op zondag

Het weer zit nog niet mee aan het prille begin van het seizoen 2024 van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse. Dankzij de regenval van de afgelopen dagen moest zowel in Heemstede als in Hoofddorp de wedstrijd van zondagmiddag worden afgelast. Beide wedstrijden zijn nu verplaatst naar maandagavond 19.30 uur. Toch staan er vandaag nog drie wedstrijden op het programma!

In Rotterdam wordt namelijk het restant van de wedstrijd Quick Amersfoort – Curaçao Neptunus van zaterdagmiddag uitgespeeld, voordat de geplande thuiswedstrijd van Neptunus gespeeld wordt. In Amersfoort stond het, voordat het begon te regenen, 2-1 voor de Rotterdammers in de vijfde inning.

Nadat Oosterhout Twins op donderdag won in Bussum, waren de rollen in een spannende wedstrijd op zaterdag in Oosterhout omgedraaid. In de 10e inning trok HCAW aan het langste eind. Om 14.30 uur zie je de rubber match in deze serie live op Honkbalsoftbal.tv! In Rotterdam wordt er al om 14.00 uur begonnen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse