HB Hoofdklasse

Bekijk de walk-off single van Jair van Borkulo, de first pitch van Bizzey en alle samenvattingen!

Foto: Alfred Cop Fotografie

Bekijk de walk-off single van Jair van Borkulo, de first pitch van Bizzey en alle samenvattingen!

De eerste samenvattingen van afgelopen weekend staan al online op Honkbalsoftbal.tv! En vanavond zie je, naast de live uitzending van Worldwide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers tegen Amsterdam Pirates, ook alle samenvattingen van de dit weekend gespeelde wedstrijden op het platform!

Zo zie je de walk-off hit van Jair van Borkulo, die HCAW de overwinning schonk in de zondagwedstrijd en daarmee de onderlinge serie tegen Oosterhout Twins. In Amersfoort was het op zaterdag Opening Day voor Quick Amersfoort, dat vorige week nog vrij was. En daar maakten ze in de ‘Keistad’ een mooi feest van met onder meer een first pitch van rapper Bizzey!

Vanavond zie je natuurlijk alle samenvattingen op Honkbalsoftbal.tv, maar je kunt nu al kijken naar de samenvattingen van DSS/Kinheim tegen RCH-Pinguins en Amsterdam Pirates tegen Hoofddorp Pioniers!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse