HB Hoofdklasse

Een drukke zondag in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse

Foto: Alfred Cop Fotografie

Een drukke zondag in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse

Regen teistert al een ruime week de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse. Het drukke doordeweekse schema, dat vanwege Koningsdag bestond uit wedstrijden op woensdag en donderdag, werd daardoor nog voller. Uiteindelijk werden er op woensdag en donderdag alsnog veel wedstrijden afgelast. Vandaag staan er daarom liefst zes wedstrijden op het programma!

Zowel in Amersfoort als in Amsterdam worden er namelijk double headers gespeeld. Quick Amersfoort speelt om 12.00 uur en om 15.00 uur tegen HCAW, terwijl Amsterdam Pirates om 12.00 uur en om 15.00 uur tegen RCH-Pinguins speelt. Uit het reguliere programma staan bovendien ook DSS/Kinheim en UVV tegenover elkaar om 14.00 uur en om 14.30 uur is er dan ook nog het duel tussen Oosterhout Twins en Worldwide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers.

Al deze wedstrijden zie je uiteraard live op Honkbalsoftbal.tv! Hieronder de directe links naar de streams:

Amsterdam Pirates – RCH-Pinguins (vanaf 12.00 uur)
Quick Amersfoort – HCAW (vanaf 12.00 uur)
DSS/Kinheim – UVV (vanaf 14.00 uur)
Oosterhout Twins – Hoofddorp Pioniers (vanaf 15.00 uur)

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse