HB Hoofdklasse

Bekijk de samenvattingen van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv!

Bekijk de samenvattingen van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv!

Elke maandag verschijnen de samenvattingen van de wedstrijden uit de voorgaande speelronde in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse online op Honkbalsoftbal.tv. Heb jij de samenvattingen van de afgelopen ronde al bekeken?

Homeruns van Kenny Berkenbosch en Denzel Richardson en strikeouts in de, voorlopig laatste start van Scott Prins voor Amsterdam, hielpen Pirates aan de sweep tegen RCH. Beelden van de sweep van HCAW op Quick Amersfoort, het oppermachtige Oosterhout Twins en de series split tussen DSS/Kinheim en UVV zie je allemaal op Honkbalsoftbal.tv!

En als je er toch bent: vanmiddag om 17.00 uur zie je er de tweede interland uit de reeks van vier tussen Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball en Tsjechie in Praag en om 19.30 uur speelt RCH-Pinguins tegen DSS/Kinheim.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse