HB Hoofdklasse

Opnieuw aangepast schema in Lucky Day Honkbal Hoofdklasse, kijk vanavond LIVE!

Foto: © Robert Bos

Opnieuw aangepast schema in Lucky Day Honkbal Hoofdklasse, kijk vanavond LIVE!

Net als een week eerder, toen er vanwege Koningsdag al op woensdag gespeeld werd, is er ook deze week een aangepast speelschema in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse. Vanwege Bevrijdingsdag op zondag, wordt er deze week op woensdag, donderdag en zaterdag gespeeld.

Dat betekent dat je vanavond al live honkbal kunt kijken in het stadion of natuurlijk op Honkbalsoftbal.tv! En er staan een paar hele mooie matchups op het programma! Wat te denken van bijvoorbeeld HCAW tegen Curaçao Neptunus, de rematch van de Holland Series van 2022.

Maar ook elders staan er teams tegenover elkaar die aan elkaar gewaagd lijken. In Heemstede strijden in RCH-Pinguins en Oosterhout Twins twee potentiële deelnemers aan de play-offs tegen elkaar. En zowel Worldwide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers en Quick Amersfoort krijgen dit weekend de kans om punten te pakken om de laatste plaats in de Hoofdklasse te ontwijken. En kan UVV in eigen huis stunten tegen Amsterdam Pirates?

Op donderdagavond wordt ook weer om 19.30 uur gespeeld. Voor zaterdag 4 mei is er een aangepaste starttijd. De wedstrijden beginnen dan allemaal om 13.00 uur zodat iedereen ruimschoots op tijd terug is voor Dodenherdenking later die avond.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse