HB Hoofdklasse

Bekijk nu de homeruns van Quick en RCH, de spanning tussen Twins en UVV en meer!

Foto: Line Drive Captures

Bekijk nu de homeruns van Quick en RCH, de spanning tussen Twins en UVV en meer!

Elke maandagavond zie je op Honkbalsoftbal.tv de samenvattingen van de wedstrijden van het afgelopen weekend in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse. Dat is deze week uiteraard niet anders en daarom zie je nu de mooie beelden van de spannende wedstrijden van afgelopen speelronde!

DSS/Kinheim snoepte Amsterdam Pirates punten af en deed goede zaken in de strijd om de play-offs plekken. Zeker omdat Oosterhout Twins dure punten liet liggen tegen UVV, mede dankzij een curieuze nederlaag op donderdagavond.

Curaçao Neptunus sweepte wederom. Deze week was Worldwide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers het slachtoffer. Ondertussen stonden de aanvoerders van het homerunklassement in de Hoofdklasse tegenover elkaar in de strijd tussen RCH-Pinguins en Quick Amersfoort en dat leidde ook nu tot vuurwerk!

Bekijk de samenvattingen nu via onderstaande links:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse