Softbal

Herensoftballers Koninkrijksteam ook dit jaar in actie op Zeister Slot Toernooi

Foto: Grega Valancic

Herensoftballers Koninkrijksteam ook dit jaar in actie op Zeister Slot Toernooi

Het Zeister Slot Toernooi, een jaarlijks hoogtepunt voor softbalspelers en fans, keert terug voor zijn 39e editie op 18, 19 en 20 mei bij Firebirds BSC in Zeist. Het evenement belooft weer een indrukwekkend spektakel te worden, met de deelname van nationale teams en clubteams uit verschillende landen, allemaal strijdend om de overwinning en de eer.

Dit jaar nemen zeven teams van over de hele wereld deel aan het toernooi. De deelnemende nationale teams zijn het Koninkrijksteam, België en het Tsjechische U23-team, en de clubteams Caribeños uit Spanje, Burros Team uit Mexico, Amager Vikings uit Denemarken en de Stags uit Groot-Brittannië maken de line-up compleet.

Elke dag starten de wedstrijden om 9:00 uur ’s ochtends. Op zaterdag start de laatste wedstrijd om 19:00 uur, op zondag om 17:00 uur en de finale wordt maandag 20 mei om 15:00 uur gespeeld. Het Koninkrijksteam heeft op zondag twee zware wedstrijden te spelen. Om 13:00 uur nemen zij het op tegen België en om 15:00 uur spelen zij tegen Burros Team uit Mexico. Burros Team beschikt over ijzersterke pitching met o.a. Maiker Pimentel in de line-up. Pimentel gooide tijdens de Super Cup van 2023 64 van de 68 gespeelde innings en gooide daarin 114 strikeouts.

Firebirds BSC, de gastheer van het evenement, staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gastvrijheid, waardoor het Zeister Slot Toernooi een onvergetelijke ervaring wordt voor alle deelnemers en toeschouwers.

Dus, markeer 18, 19 en 20 mei in je agenda en bereid je voor op drie dagen vol spanning, actie en softbalplezier bij het 39e Zeister Slot Toernooi. Alvast veel plezier!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal