EK SB 2024

Kaartverkoop voor het EK Softbal in Nederland van start!

Foto: Grega Valancic

Kaartverkoop voor het EK Softbal in Nederland van start!

Van 1 tot en met 7 september wordt in eigen land het EK Softbal gespeeld. Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball verdedigt in de regio Utrecht zijn Europese titel. Daar wil je bij zijn! En dat kan! Want de kaartverkoop voor het EK is van start gegaan.

De drukke maar mooie softbalzomer krijgt in september dus een fantastisch toetje. Na het WK in Italië in juli, strijden in de eerste week van september op de velden van UVV, Centrals/Wombats en Nieuwegein Diamonds meer dan 20 landen om de Europese titel.

Het Koninkrijksteam verdedigt de Europese titel die het in 2022 in Barcelona veroverde en speelt in de groepsfase op alle drie de speellocaties, zodat alle fans de kans krijgen om hen in actie te zien. In die groepsfase zijn zij ingedeeld bij Spanje, Tsjechië en Duitsland en nog twee landen die zich via de voorronde moeten plaatsen.

Ben jij erbij om het Koninkrijksteam te supporten? En geniet je vervolgens mee van al die andere wedstrijden op Europees topniveau? Dat kan met het passe-partout dat via de Early Bird actie tot en met 30 mei speciaal voor leden van de Honkbal- en Softbalcommunity. Tijdens deze actie verzeker je je voor € 50,- van een plek bij alle wedstrijden van het hele toernooi. Vanaf 1 juni gaat de prijs van de passe-partouts naar € 54,-.

Dagkaarten zijn ook al te koop, die kosten € 8,50 en geven toegang tot alle wedstrijden op alle locaties van die dag. De kaarten zijn te koop via deze link.

Dit is het wedstrijdschema van het Koninkrijksteam:

Zondag 1 septemberKoninkrijksteam – Spanje15.00 uurUVV
Maandag 2 septemberKoninkrijksteam – Tsjechië20.00 uurUVV
Dinsdag 3 septemberKoninkrijksteam – n.t.b.15.00 uurUVV
Dinsdag 3 septemberKoninkrijksteam – n.t.b.20.00 uurCentrals/Wombats
Woensdag 4 septemberKoninkrijksteam – Duitsland20. 00 uurNieuwegein Diamonds

Naast het spektakel op het veld valt er in september ook naast het veld voldoende te beleven! Zo verzorgt partner GirlPower Radio entertainment en zelfs live muziek op het fanplein bij UVV. Het wordt één groot softbalfeest en daar moet je bij zijn!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK SB 2024