HB Hoofdklasse

Dwayne Kemp en Sheadion Jamanika maken Lucky Day Play of the Week

Foto: © Martine van Wely/MvW Fotografie

Dwayne Kemp en Sheadion Jamanika maken Lucky Day Play of the Week

Morgen gaat de nieuwe speelronde in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse van start, voor het zover is kun je nog genieten van de mooiste plays en belangrijkste runs van de afgelopen speelronde. Helaas werd vanwege de regen op dinsdag de wedstrijd tussen UVV en Quick Amersfoort opnieuw uitgesteld, maar in de elf overige wedstrijden kwamen genoeg mooie plays voorbij.

Met nog drie speelrondes te gaan in het reguliere seizoen van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse is het interessant om eens naar de stand te kijken. Curaçao Neptunus, Amsterdam Pirates en HCAW koersen volgens verwachting af op een plek bij de top 4, maar wie gaat die vierde plaats pakken?

DSS/Kinheim heeft op dit moment de beste papieren met 17 punten uit 15 wedstrijden. Zij spelen dit weekend bovendien tegen Quick Amersfoort, dat nog altijd op zoek is naar zijn eerste overwinning van dit seizoen. Vlak onder de Haarlemmers staan Oosterhout Twins (16 uit 18) en RCH-Pinguins (15 uit 18) en vlak ook UVV nog niet uit met 14 punten uit 14 wedstrijden.

Het programma voor het komende weekend, waarvan je alle wedstrijden weer live ziet op Honkbalsoftbal.tv:

  • Curaçao Neptunus – UVV
  • HCAW – RCH-Pinguins
  • Oosterhout Twins – Amsterdam Pirates
  • DSS/Kinheim – Quick Amersfoort

Uiteraard kun je ook nog even terugkijken naar de wedstrijden van het afgelopen weekend via de samenvattingen, die elke maandagavond op Honkbalsoftbal.tv verschijnen. Hieronder hebben we ze nog even voor je op een rijtje gezet:

Natuurlijk werd er ook uit deze ronde weer een Lucky Day Play of the Week geselecteerd. Dat was deze prachtige play van Dwayne Kemp en Sheadion Jamanika van Curaçao Neptunus.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse