EK SB 2024

Kosterink op GirlPower Radio: “Dit was altijd mijn droom”

Foto: Grega Valancic

Kosterink op GirlPower Radio: “Dit was altijd mijn droom”

Vanochtend werd bekend dat Saskia Kosterink vanaf 1 augustus de nieuwe bondscoach is van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball. Het nieuws werd gebroken op GirlPower Radio, de partner van het Koninkrijksteam. Kosterink was in de ochtenduitzending telefonisch te gast en beantwoordde een aantal vragen van presentatrice Rhea Bogaart.

Kosterink vertelt in het interview over het proces, dat zij sinds haar aanstelling als Talent Coach van de KNBSB doorgemaakt heeft. Hoe zij klaargestoomd is voor deze nieuwe rol en dat het altijd een droom geweest is om bondscoach te worden.

Beluister het volledige interview hieronder terug:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK SB 2024