HB Hoofdklasse

Regen houdt aan, ook veel inhaalwedstrijden afgelast

Foto: Martine van Wely

Regen houdt aan, ook veel inhaalwedstrijden afgelast

Er was een redelijk aantal inhaalwedstrijden gepland op maandag en dinsdag. Alleen de wedstrijd tussen DSS/Kinheim en Quick kon doorgaan op maandagavond. De rest van de wedstrijden zal op een later moment worden ingehaald.

DSS/Kinheim – Quick Amersfoort

In het Pim Mulier Stadion kwam de thuisploeg al snel op een 3-0 voorsprong. De belangrijke klap in de tweede inning kwam van Amarensio Franka, hij sloeg een 2-RBI double. Allebei de ploegen wisten één run te scoren in de vierde inning, voor Quick was dit de enige aanval die geproduceerd werd op maandagavond. Twee beurten later liep DSS/Kinheim uit tot 7-1 dankzij hits van Irving Redan, Nick Hofer (2 RBI) en Ibrahin Redan (RBI). Een beurt later sloeg de talentvolle Amarensio Franka zijn vierde punt van de avond binnen. Zo werd het uiteindelijk 8-1 in Haarlem.

Box score

Pirates – Twins en Quick – DSS/Kinheim werden op dinsdagavond allemaal afgelast. De wedstrijd tussen RCH en HCAW begon nog wel op dinsdagavond, maar met één uit in de eerste helft van de eerste inning werd de wedstrijd alsnog afgelast.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse