EK COED 2024

Koninkrijksteam COED Slowpitch oefent dit weekend tegen België

Koninkrijksteam COED Slowpitch oefent dit weekend tegen België

Team Kingdom of the Netherlands COED Slowpitch Softball speelt van 16-20 juli in Tsjechië het EK. Ter voorbereiding op dit toernooi speelt het Koninkrijksteam op zondag 2 juni een trio oefenwedstrijden tegen het Belgische nationale team.

Deze wedstrijden worden gespeeld op het veld van Zuidvogels en jij kunt het team in Huizen komen aanmoedigen, terwijl zij zich klaarstomen voor het EK. Het is een matchup tussen de nummer 3 (Oranje) en de nummer 7 van het EK van 2022 en er staan dus twee potentiële medailleklanten tegenover elkaar bij Zuidvogels.

Er worden drie wedstrijden gespeeld: 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur en de toegang is gratis! Ga jij een kijkje nemen?

Vorige maand maakte bondscoach Arti Bosschaart zijn selectie voor het EK al bekend.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK COED 2024