HB Hoofdklasse

Bekijk de samenvattingen van Speelronde 8 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse

Bekijk de samenvattingen van Speelronde 8 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse

Terwijl je op Honkbalsoftbal.tv op het moment van schrijven ook twee wedstrijden live kunt bekijken, de inhaalwedstrijden tussen UVV en Curaçao Neptunus en Quick Amersfoort en DSS/Kinheim, zie je er nu ook de samenvattingen van de afgelopen speelronde in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse.

Bekijk zelf hoe de sweeps van Curaçao Neptunus, HCAW, Amsterdam Pirates en RCH-Pinguins tot stand kwamen en zie de mooiste acties van het weekend voorbij komen. De homeruns van Denzel Richardson, de strikeouts van Lars Huijer, de grand slam van Christian Diaz en de prachtige play van Raidley Legito.

Curaçao Neptunus – DSS/Kinheim
HCAW – UVV
Amsterdam Pirates – Quick Amersfoort
RCH-Pinguins – Worldwide Pharma Logistics Hoofddorp Pioniers

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse