Road to Softball World Cup

Aflevering 2 van GirlPower Radio Podcast “Op weg naar…” met Suka van Gurp, Marjolein Merkx en Laura Wissink

Foto: Arianne Doornbos

Aflevering 2 van GirlPower Radio Podcast “Op weg naar…” met Suka van Gurp, Marjolein Merkx en Laura Wissink

GirlPower Radio is de trotse partner van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball. Als onderdeel van het partnership vertellen zij het verhaal van de softbalsport aan hun achterban en dat doen ze vanaf vandaag met de nieuwe podcast “Op weg naar..”, waarin de komende weken elke week softbalsters te gast zijn om verschillende thema’s te bespreken.

In aflevering 2 behandelen speelsters Suka van Gurp, Marjolein Merkx, Laura Wissink aan de hand van verschillende vragen en stellingen de ‘Road to the World Cup’, die later deze zomer (15 t/m 21 juli) gespeeld worden. De dames bespreken hun uitdagingen en doelen en nog veel meer!

De tweede aflevering kun je hieronder beluisteren:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup