Maxime van Dalen High five met Britt Vonk

Road to Softball World Cup

Aflevering 3 van GirlPower Radio Podcast “Op weg naar…” met Britt Vonk, Maxime van Dalen en Lizzie Clarijs

Aflevering 3 van GirlPower Radio Podcast “Op weg naar…” met Britt Vonk, Maxime van Dalen en Lizzie Clarijs

GirlPower Radio is de trotse partner van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball. Als onderdeel van het partnership vertellen zij het verhaal van de softbalsport aan hun achterban en dat doen ze vanaf vandaag met de nieuwe podcast “Op weg naar..”, waarin de komende weken elke week softbalsters te gast zijn om verschillende thema’s te bespreken.

In aflevering 3 behandelen speelsters Britt Vonk, Maxime van Dalen en Lizzie Clarijs aan de hand van verschillende vragen en stellingen de thema’s diversiteit en inclusie. Vonk is naast softbalinternational voor de KNBSB ook project manager diversiteit en inclusie en is afgestudeerd op dit thema. Een thema dat in het team bovendien erg leeft, getuige onder meer de regenboogband die op hun verzoek in hun officiële tenue is verwerkt.

De derde aflevering kun je hieronder beluisteren:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup