Road to Softball World Cup

Aflevering 4 van GirlPower Radio Podcast “Op weg naar…” met Ferenc Jongejan, Saskia Kosterink en Gonny Farley

Aflevering 4 van GirlPower Radio Podcast “Op weg naar…” met Ferenc Jongejan, Saskia Kosterink en Gonny Farley

GirlPower Radio is de trotse partner van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball. Als onderdeel van het partnership vertellen zij het verhaal van de softbalsport aan hun achterban en dat doen ze vanaf vandaag met de nieuwe podcast “Op weg naar..”, waarin de komende weken elke week softbalsters te gast zijn om verschillende thema’s te bespreken.

In aflevering 3 behandelen coaches Ferenc Jongejan, Saskia Kosterink en Gonny Farley aan de hand van verschillende vragen en stellingen het thema coaching. Hoe stoom je een team fysiek en mentaal klaar op weg naar een groot toernooi? Dat en nog veel meer bespreken zij in aflevering 4!

De vierde aflevering kun je hieronder beluisteren:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup