Road to Softball World Cup

Aflevering 5 van GirlPower Radio’s Podcast ‘Op weg naar…’ met Lisa Hop, Brenda Beers en Nienke Weis

Foto: Grega Valancic

Aflevering 5 van GirlPower Radio’s Podcast ‘Op weg naar…’ met Lisa Hop, Brenda Beers en Nienke Weis

GirlPower Radio is de trotse partner van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softball. Als onderdeel van het partnership vertellen zij het verhaal van de softbalsport aan hun achterban en dat doen ze vanaf vandaag met de nieuwe podcast “Op weg naar..”, waarin de komende weken elke week softbalsters te gast zijn om verschillende thema’s te bespreken.

In aflevering 5 behandelen speelsters Lisa Hop, Brenda Beers en Nienke Weis aan de hand van verschillende vragen en stellingen het thema mentale weerbaarheid. Hoe ga je om met tegenslagen? Hoe kom je sterker terug dan ooit? Dat en nog veel meer bespreken zij in aflevering 5!

De vijfde aflevering kun je hieronder beluisteren:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup