Road to Softball World Cup

Volg het Koninkrijksteam deze week live in voorbereiding op het WK Softbal

Volg het Koninkrijksteam deze week live in voorbereiding op het WK Softbal

Terwijl in Nederland Code Oranje geldt vanaf vanmiddag 16.00 uur, bereiden de softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands zich in het Italiaanse Caronno voor op het WK Softbal van volgende week. In Caronno wordt de Coppa Majer gespeeld, waar meerdere deelnemers van het WK aan deelnemen.

Vanavond speelt het Koninkrijksteam, dat gisteren in een oefenwedstrijd met 3-1 won van een combinatieteam van Serie A toppers Caronno en Bollate, om 19.00 uur tegen China. Op woensdag is om 18.15 uur Australië de volgende tegenstander. Alle wedstrijden van het Koninkrijksteam die door de organisatie van de Coppa Majer, waaraan ook Puerto Rico en Tsjechië deelnemen, worden uitgezonden, kun je live zien op Honkbalsoftbal.tv!

Daar zie je deze week overigens ook de wedstrijden van de Youth Rotterdam Baseball Week waar Team Kingdom of the Netherlands U15 zich voorbereidt op het WK. Aan dit internationale toernooi op het complex van Neptunus in Rotterdam doet ook een nationale selectie U16 mee. Meer informatie over dit toernooi vind je hier.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup