Honkbal

Bekijk de Honkbalweek Haarlem live via Honkbalsoftbal.tv!

Foto: Renata Jansen

Bekijk de Honkbalweek Haarlem live via Honkbalsoftbal.tv!

Op vrijdag begint de Honkbalweek Haarlem, het grootste honkbalevenement van Europa in de honkbalhoofdstad van Europa. Dat is een evenement waar je bij wil zijn en kaarten zijn nog te koop via Honkbalweek.nl. Als het om welke reden dan ook niet lukt om erbij te zijn dan kun je het toernooi goed volgen. Alle wedstrijden worden live uitgezonden op Honkbalsoftbal.tv.

Naast de livestreams, die met Engels commentaar van onder meer Jasper Roos en David Resnik worden uitgezonden, vind je op Honkbalsoftbal.tv de komende week ook de gaafste highlights, interviews en nog veel meer toffe content.

Het toernooi begint morgen met mooie matchups tussen Japan en Chinese Taipei om 15.30 uur en Team Kingdom of the Netherlands en Team USA om 19.30 uur. Als je niet in het stadion zit, kijk je live mee op Honkbalsoftbal.tv!

Het wedstrijdschema:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal