All Star Game 2016

header_all_star_gameUVV is zondag 4 september voor het tweede jaar op rij de gastheer van de All Star Game. Aan de tweede editie van de All Star Game nemen een groot aantal van de beste softbalsters uit de Golden League deel. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een Homerun Derby.

Tijdens de eerste van de All Star Game won Team Rood, bestaande uit speelsters van regerend landskampioen Oolders Omaco Sparks Haarlem, DSS en Alcmaria Victrix, met 5-2 van Team Blauw. Meest Waardevolle Speelster werd Nadine Marinus. De speelster van Team Blauw sloeg in Utrecht met een tweehonkslag één van de punten voor haar ploeg binnen.

In september keert de All Star Game van de Golden League terug naar Utrecht. Dat gebeurt dit jaar zonder de honkballers. In verband met de voorbereiding op het Europees kampioenschap in Hoofddorp is besloten de All Star Game van de honkbal hoofdklasse dit jaar voor het eerst sinds de invoering in 2010 niet te laten spelen.

De All Star Game op Sportpark De Paperclip gaat zondag 4 september om 14.00 uur van start en wordt om 11.00 uur voorafgegaan door de Homerun Derby. Vorig jaar werd de eerste Homerun Derby een prooi voor Karin Tuk, die met zestien homeruns meer ballen over de hekken wist te slaan dan concurrente Chantal Versluis (8). Als alternatief voor de All Star Game van de honkbal hoofdklasse wordt om 12.00 uur de Old Star Game gespeeld, een wedstrijd tussen verschillende oud-internationals en voormalig hoofdklassespelers.

Toegang gratis
De toegang voor de All Star Game is gratis, maar voor een zitplaats op de tribune wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Programma:

10.30 uur: Speelsters van de Homerun Derby aanwezig
11.00 uur: Homerun Derby softbal
12.00 uur: Pre Game/Warming-up All Star Teams
13.50 uur: Introductie All Star Teams
14.00 uur: All Star Game Softbal 2016 (7 innings)

Kort na afloop van de wedstrijd wordt de prijs voor de Meest Waardevolle Speelster (MVP) van de All Star Game uitgereikt.

Direct naar:

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws